LittleTokyo.png

Little Tokyo -Japanse BAR -Japans Restaurant aan hetHeilige Bonifaciusplein

Japans restaurant, Japanse bar gevestigd aan het Heilige Bonifacius plein te Elsene. Jong restaurant, liefhebber van lekkernijen, rariteiten en feesten. Een plek die zijn naamverdient, Little Tokyo nodigt u uit om een chef-kok , een keuken te ontdekken.

Deze zo speciale wijk van Brussel, opent deze plek als een restaurant, waar de ervaringen wisselen met de uren van de dag ende maanden van het jaar.

Concept-restaurant-bar-kantine

Little Tokyo is bedacht   als een Japans restaurant, maar zonder dit volledigte zijn. Hetheeft eerder   Japanse inspiratie.

Little Tokyo is een restaurant, een kantine, een bar, een plek voor feesten. Midden in het hart van Matongé waar u kuntverdwalen in een sjieke en funnydecoratie.

De settingvan Little Tokyo is een culinaire reis voor iedereenop elk moment van de dag.

Presentatie van de kaart (ook vegetarisch aanbod) en de zondagsbrunch

Bij Little Tokyo, vermengt de Europese smaak zich met de traditie van Azië.
Ontdek derevisited grote klassiekers en buitengewone creaties. Geniet van onomzeilbarecreaties: de beroemde zelfgemaakte gyozas(Japanse ravioli) bijvoorbeeld...Eengekruiste kaartafgeleid vaneen ontmoeting met een echte crush waar gyozas(Japanse ravioli), dunburis en ramens concurreren met andere Aziatische gerechten.